Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Rendezők: Tim Johnson
Szinkronhangok: Jim Parsons, Rihanna, Steve Martin, Jennifer Lopez, Matt Jones
Játékidő: 94 perc
Bemutató:
USA 2015. Március 27. - Magyar 2015. Március 26.
Bevétel: $ 386,041,607

VÉGRE OTTHON (Eredeti cím: Home) 2015-ben bemutatott egész estés amerikai 3D-s számítógépes animációs film, amely Adam Rex: A Smek nap című meseregénye alapján készült, mutatták be. A forgatókönyvet Tom J. Astle és Matt Ember írta, Tim Johnson rendezte, a zenéjét Lorne Balfe szerezte, a producerei Suzanne Buirgy és Mireille Soria voltak. A DreamWorks Animation készítette, a 20th Century Fox forgalmazta. Amerikában 2015. március 27-én, Magyarországon 2015. március 26-án mutatták be a mozikban.

Cselekmény Egy békés idegen faj a földön keres menedéket a halálos ellensége elől. Úgy gondolják, remek lenne ez az új otthonuknak, s az itt lakókkal sincs gond, mivel az emberiség könnyen elköltöztethető faj. Amikor Oh tévedésből pont az ellenségnek küld egy rádióüzenetet, kénytelen lesz elrejteni népét, még mielőtt az a Föld légterébe ér. Bolygónk körül ezzel vad hajsza kezdődik

Majdnem otthon Ehhez a filmhez kapcsolódik előtte egy 4 perces rövidfilm, mely 2014. tavaszán a Mr. Peabody és Sherman kalandjai és a Rio 2. előtt volt látható.